Direktlänk till inlägg 3 april 2009

Långt ifrån isfritt

Av Lena - 3 april 2009 20:54

Glad i hågen trodde jag att Daffy skulle få vattenapportera  i tordags när solen sken och det var elva grader i luften. Hade packat bilen med plutoduk och Daffys nya "jacka", men ack vad jag bedrog mig. Isen hade långt kvar, men tjälen hade släppt i grusvägen så den var riktigt obehaglig. När vi kom hem frågade husse om vi kört rallly på grusvägar. Eftersom det är jaktprov om fyra veckor så vore det ju bra att få träna lite i vatten nu, men det verkar dröja. Har ju inte den blekaste aning om hur vattendirigeringarna funkar nu.

     I tisdags var det apportering med Jessica och Vexa igen, så vi körde som vanligt ett sök, några markeringar (med apportkastaren) och några dirigeringar. Det mesta gick ganska bra. Efter påsk måste det bli vatten- och viltträning.

     Igår var det lydnadsdomarutbildning igen och vi var på vår BK . Caroline ställde upp med sin ena hund i 3:an, så det blev en bra repetition av den klassen. Detta var sista gången före det teoretiska provet som är nu på tisdag. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra och jag önskar Lillemor, Lena, Kristina, Anette och Caroline ett riktigt LYCKA TILL!

     Idag har jag tränat lydnad med Mona och Maggan på Björkvallen, på asfalt utan grus och det var riktigt behagligt. Asfalt är trevligt, men inte grusig asfalt. Efter lydanden gjorde vi ett uppletande i skogen precis vid sågspånsstigen och hur det gick får vi ta en annan gång. Helt klart är dock att det passerat några snygga hundtjejer där.

     På bilden ser vi Wood and Water Mysiga Mito som är 7 veckor och fortfarande otingad. Det är alltså Daffys och Jazzas son. Idag har valparna besiktigas och alla gick igenom med utmärkt beröm godkänd.

    

 
ANNONS
 
Gunilla & Kiwi

Gunilla & Kiwi

3 april 2009 21:40

Kan du verkligen motstå denna lilla goding!

http://web.telia.com/~u65206052

 
Jessica & Vexa

Jessica & Vexa

3 april 2009 22:51

När du var ute å övningskörde så låg vi bakom er ifrån strand, hela vägen upp innan järnvägsbron vid bakvägen till Ölme:)

Sitter i hällefors å hoppas på att deras tjärn har tinat upp lite!

Vi kör som vanligt halv 2 på tisdag då;)

http://wikstrand.bloggagratis.se

 
Madde och Svea

Madde och Svea

4 april 2009 22:04

Halloj!!
Oj, är ni redan i badtankar.Här ligger isen fortfarande tjock.
Vilket jaktprov ska du ställa upp på?
Vad tror du om träning på måndag? Jag slutar 12. Kan närsomhelst efter det.....
Ha det...//Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se