Direktlänk till inlägg 4 april 2009

Ja må han leva

Av Lena - 4 april 2009 08:34

Ja, må han leva

Ja, må han leva

Ja, må han leva uti hundrade år

...

ETT STORT GRATTIS PÅ DIN 4-ÅRSDAG LILLE DINO!

Dino har alltid varit "lillen" i församligen trots att han väger över 20 kilo. Vi får se vad födelsedagen kan bjuda på för överraskningar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lillemor Krollie Shikka

4 april 2009 09:49

Grattis på födelsedagen Dino. Hoppas du får massor med gottis idag

 
Gunilla & Kiwi

Gunilla & Kiwi

4 april 2009 13:35

Grattis Dino på 4-årsdagen !
Kram från mig & Kiwi

http://web.telia.com/~u65206052

 
Jessica & Vexa

Jessica & Vexa

5 april 2009 16:33

Grattis Dino - trevligt att vara april barn:)

Vi kan ses halv 2 vid magasinsvägen!

Ha en fortsatt trevlig helg!

http://wikstrand.bloggagratis.se

 
Madde och Svea

Madde och Svea

5 april 2009 17:09

Hej Lena.

Halv två passar utmärkt. Är det ok. för dig att komma hit? Jag kan komma till er också om det är så.
Jag börjar känna av någon förkylning av nått slag, men jag hoppas att det inte blir nått av det. Jag hör av mig om jag blir värre....

// Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se