Direktlänk till inlägg 5 april 2009

Spår och isfritt

Av Lena - 5 april 2009 19:39

Helgen har ägnats åt spår och apportering helt på egen hand. Dino fick ett kort spår igår och ett långt idag. Igår hade vi lite otur med första sträckan eftersom det gått en person över där, men jag såg honom så vi tog upp spåret lite längre bort. Herr Dino tyckte det var jättekul att spåra igen och drog iväg som en kanon med mig gapande "saaktttaa" efter, men det hjälpte inte mycket. Idag gick det lite lugnare, men vi har våra diskussioner om att man ska stanna vid pinnarna. Vi är inte helt överens där. Han tycker att jag kan ta pinnarna själv. Han förstår inte att de är värda c:a 20 p styck. Två missade pinnar är lika mycket värt som ett missat framåtsändande. Men däremot markerade han en pinne från förra året. Snacka om synintryck! Förresten så missade vi en pinne idag, inte helt ovanligt.

     Isen på Jutviken har gått till hälften så Daffy har fått premiärbada. Igår kastade jag några dubbelmarkeringar från land och idag fick han två korta dirigeringar. Jag satte honom i skogen medan jag gick ner till vattnet och kastade två dummisar i vassen som han sedan fick hämta som dirigeringar.

     Igår fick de varsitt uppletande med sex grejer som båda gjorde kanon. Det går bättre och bättre för lille Svarten. Daffy fick ett dummysök idag och då hände något som jag aldrig varit med om. Han stannade på ett ställe och grejade, sökte t.o.m kontakt med mig. Först trodde jag att det var någon gammal död fågel, men sen började jag förstå. Jag gick dit och då slet han i en fastbunden rådjursklöv! Stackarn! Vilken störning med ett blodspår och en klöv i sökrutan. Hoppas det gick bra för den hunden som skulle gå spåret. Den fick också en rejäl störning på slutet.

     I morgon bär det iväg till Svea och Madde och på tisdag är det apportering igen. Därefter tar vi påsklov.

 
ANNONS
 
Gunilla & Kiwi

Gunilla & Kiwi

5 april 2009 20:42

Hej på er!
Har lagt tillbaka bakgrunden igen på bloggen. Tyckte att det blev för mycke Kiwi.
Men kom på att för mig blir hon aldrig för mycke, så nu är hon tillbaka.
Kram

http://web.telia.com/~u65206646

 
Jessica & Vexa

Jessica & Vexa

6 april 2009 09:07

Å vad kul att premiär bada, kommer nog att bli en rolig träning imorgon!

Ha de bra så länge!

http://wikstrand.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se