Direktlänk till inlägg 10 april 2009

GLAD PÅSK!

Av Lena - 10 april 2009 09:29

Har blivit dåligt med uppdateringar sista veckan, så jag får försöka kompensera det nu. I måndags var vi hos Svea (Daffys dotter, 1 år) och Madde och tränade lite apportering. Svea är så underbar och snabb som en kanonkula. Men, hon blev väldigt störd av mina grabbar under apporteringen. Dino fick också visa att han faktiskt kan apportera. Liksom förra gången hade vi strålande sol och Madde hade kaffe med som smakade underbart. Tack för det!

     I tisdags var det apportering med Jessica och Vexa, men den här gången blev det vatten- och viltträning. Viltet gick bra för Daffy. Det är extra spännande och han skärper sig lite. Vattenmarkeringarna gick också bra, men dirigeringen är fortfarande ett problem. Han blir så osäker på mig vad jag menar och jag får tjata ut honom i vattnet. Han vill ju hellre ta egna initiativ. Solen var med oss idag också och det var riktigt varmt trots att vi var vid Vänerns strand. Isen har inte gått på de andra småsjöarna, så det får bli efter påsk.

     På tisdagskvällen var det teoriprov för de blivande lydnadsdomarna och det gick nog bra för dem. Det dröjer dock någon vecka innan de får svaret. I onsdag och torsdags var det träningsfritt och nu är vi uppe i Sälen och blir kvar här nästa vecka också. Det är kladdigt av lera och snön har moskvalité. Förresten så har alla Wood and Watervalparna flyttat till sina nya hem nu, alla utom lilla Mira som ska bo kvar hos Lena o Ingvar. Söta Mito (Lill - Daffy)hittade ett hem till slut. Han ska bli agilityhund.


     GLAD PÅSK!

 
ANNONS
 
Madde och Svea

Madde och Svea

10 april 2009 11:38

Glad påsk på dig själv. Hoppas att ni får några härliga dagar i sälen.
Idag har Svea ställt en älg??? Så visst är hon självständig. Som du säger, både till gott och ont... Trodde hon var en fågelhund?? Kanske ska ha henne till älgjakten istället???
Ha det.... Vi hörs // Madde

Ursäkta farmor att jag sprang omkull dig. Jag hade visst lite för bråttom. Jag har gjort samma sak med matte, när Vilda och jag lekt. Men matte blir en riktig surkärring då och skriker på mig. Du var mycket snällare än henne....men det ska ju en farmor va....
Hälsa pappa //Svea

http://www.sveassida.zoomin.se

 
Jessica & Vexa

Jessica & Vexa

10 april 2009 12:24

Gla påsk!

Hoppas att du njuter för fullt uppe i Sälen! De blir husrenovering för oss men på måndag så drar vi till Surahammar för wt;) Härligt att få prova på "tävlings" nerverna om dom håller;)

Ha de gott

http://wikstrand.bloggagratis.se

 
Anne-Lie, Jack och Micka

Anne-Lie, Jack och Micka

10 april 2009 16:27

Glad Påsk. Hoppas ni har underbart väder i fjällen. Ser fram emot spår- och uppletandetävling. Vi tävlar både lördag och söndag nästa vecka!!
Massora av kramar, Anne-Lie, Jack och Micka

http://medlem.spray.se/goldenhundar

 
Gunilla & Kiwi

Gunilla & Kiwi

11 april 2009 15:58

Glad Påsk !
Lite avis på er som är i fjällen, om nu vårvädret är lika skönt som här hemma.
Kram från oss!

http://web.telia.com/~u65206646

 
Lena, Basco & Tease

Lena, Basco & Tease

11 april 2009 18:54

Glad Påsk! Det var bara trevligt med besök av nån mer som inte ville se på hockey! Ha det nu jätteskönt i Sälen och njut av ledigheten!

http://www.lenashundar.cybersite.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se