Direktlänk till inlägg 13 april 2009

Lilla My

Av Lena - 13 april 2009 12:01

Gissa vem jag träffade på Långfredagen? Jo, lilla My, 8 veckor o 2 dagar gammal, på Sälensemester redan. My är från Daffys senaste kull och är redan en trygg och självständig ung dam. Jag träffade Mys människor när jag besökte valparna för några veckor sedan. Jättekul!

     Vädret har varit  kanon om man inte gillar snö. Soligt och många plusgrader och då mår inte snön så bra. Jag hittar ingenstans att träna för snön bär inte och där den är borta är det "geggamoja" och det är folk överallt. Men idag borde det lugna ner sig på folkfronten eftersom det är Annandagen. Vi hörs!

 
ANNONS
 
Madde och Svea

Madde och Svea

13 april 2009 21:44

Hej på er.....
Ni ser ut att må bra där uppe i fjällen...

Daffy barnen finns utspridda överallt nu...

Vill bara säga....
Det verkar bli många Daffy barn på Jaktprovet i Ransjön den 21 maj - Kul att det går så bra för alla....
// Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

 
Madde och Svea

Madde och Svea

14 april 2009 15:38

Kommer gärna till Kristinehamn och tränar om ni vill ha oss där....Hör av dig när ni kommer hem.
//Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

 
Gunilla & Kiwi

Gunilla & Kiwi

14 april 2009 21:24

Hej på er!
Ser ut som om ni har det skönt där uppe. Kan väl inte klaga här heller. Söta små barn han har Daffy pojken.
Kram från oss!

http://web.telia.com/~u65206646

 
Jessica & Vexa

Jessica & Vexa

16 april 2009 10:38

Gud, de måste vara jätte skönt där uppe. Men lite tråkigt säg när man inte kan träna hund;)

Träffade även Annica Stensson som gärna följer med å tränar med oss efter maj månad!

Ha de bra så länge!

http://wikstrand.bloggagratis.se

 
Madde och Svea

Madde och Svea

16 april 2009 15:18

Oj, det var många dagar att välja på.
Vad säger du om söndag efterm. Jag kan när som helst. Bestäm plats och tid....
Vi höres....Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

 
Madde och Svea

Madde och Svea

17 april 2009 21:20

Ett passar utmärkt.
Ses vid MC Donalds....
// Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se