Direktlänk till inlägg 18 april 2009

Hemma igen

Av Lena - 18 april 2009 08:30

Då var vi hemma igen sedan ett par dagar och gissa om jag var träningssugen när vi varit borta en vecka och våren passat på att komma hit. Appellplan på vår nya brukshundklubb var TORR.  En helt ny dimension med en stor, fin och torr gräsyta att träna på. Det kändes helt underbart. Ser ut som det kanske blir ordning på den planen också. Var där två gånger i torsdags, fast på kvällen var det klubbmöte.

     Det har blivit bad för Daffy både torsdag och fredag. Det finns två vikar efter Bjurtjärnsvägen där isen gått helt och hållet i den ena och nästan i den andra. Eftersom jag varit ensam har det bara blivit dirigeringar, d.v.s jag lägger ut en dummy på ena sidan, går runt och skickar honom över vattnet från andra sidan. Han har sett när jag lade ut dummisarna. Igår gick det kanonbra, men i torsdags gick bara den ena bra, för sen skulle han springa runt viken efter den andra, men det tillät jag inte så gissa om det blev konflikt.

     Dino har fått ett spår också, ett färdigsnitslat tävlingsspår. Vi har en lägre-högre tävling som pågår i skrivande stund. Brukar alltid passa på när det finns snitslade spår. Det är även bra att kunna se hur hunden spårar i förhållande till hur jag gått, eftersom jag för en gångs skull vet exakt var jag gått. I morgon kommer Svea och Madde hit. Vi hörs!

 
ANNONS
 
Pillan & Doris

Pillan & Doris

19 april 2009 19:01

Hej, härligt med lite ledigt! Synd att det blivit så "tokigt" när jag fått jobb. Men nu är det ju ljust lite längre så nu blir det nog lite lättare. Ha de

http://www.nogg.se/crydon

 
Jessica & Vexa

Jessica & Vexa

19 april 2009 22:33

Följer gärna med på vatten träning! Fuskis som tjuv tränat, Vexa löper så ja vet inte hur du vill göra med träningen? Om de är ok ändå, du får bestämma;)

http://wikstrand.bloggagratis.se

 
Jessica & Vexa

Jessica & Vexa

20 april 2009 09:16

Vi kan köra dom en & en, hon har kommit väldigt långt i sitt löp... samt så har jag en xtra brud med mig som ja ska köra lite. Så vi kan ju köra dom en itaget så kan vi koncentrera träningen på varje individ.
Men vi möts halv 2 vid Mc Donalds:)

http://wikstrand.bloggagratis.se

 
Madde och Svea

Madde och Svea

20 april 2009 12:16

Godagens!
Tack för igår. Lärde mig massor. Vi kommer gärna igen om det är ok. Stället vi var på är bättre än här...
Vi syns Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se