Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Svea på besök

Av Lena - 20 april 2009 16:19

En förväntansfull Svea på bilden.

Igår fick vi främmande av Daffys dotter Svea med matte Madde och som vanligt hade vi några trevliga timmar. Det var bl.a vattenapportering som stod på programmet. Madde var inte säker på om Svea skulle gå i det iskalla vattnet eftersom hon inte badat sedan hon var valp. Men, ack vad hon bedrog sig. Svea kastade sig i vattnet helt hämningslöst och jag hade nog inte förvantat mig annat eftersom hon ju är sin fars dotter. Vattenapportering är ju jättekul!

    Vi körde en hund i taget och det passade Svea bättre för hon blir lite störd av mina hundar. Svea var duktig på söket, tog för sig mark och kom in med allt vilt. Även markeringarna var bra. Hon har ju blivit jätteduktig lilla tjejen som fyller 1 år nu i veckan.

     Daffy gjorde också ett skapligt jobb. Det var egentligen bara en vattendirigering som gick snett. Han drogs till något i vattnet som såg ut som en sten. Men han stannade en bit ifrån och började skälla och morra. Vad var det? Ett dött djur av någon sort? Tyvärr fick vi inte reda på det. Madde var snäll och räddade situationen genom att gå över till andra sidan och lyfta på dummyn. I Maddes blogg finns en jätte härlig bildserie på detta linjetag. Jag lyckades inte stjäla bilderna. Gå in och titta på dem här:

http://sveassida.zoomin.se/ . VI hörs!

    

 
ANNONS
 
Pillan&Doris

Pillan&Doris

20 april 2009 21:18

Ja träffar er gärna vid tjärnen, men denna vecka kan jag inte. Men vi hörs närmare om det!!!

http://www.nogg,se/crydon

 
Madde och Svea

Madde och Svea

22 april 2009 19:10

Hej!
Hur har du det på måndag eftermiddag. Jag är sugen på bad igen.....
Ha det Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

 
Madde och Svea

Madde och Svea

22 april 2009 20:36

Jag kommer gärna ut till er. Tyckte att tjärnet var toppen...Slutar tolv, så jag kan va där kl. 13.00 Ska vi säga MCdonald igen?
//Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se