Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

SM och valpträff

Av Lena - 14 juni 2009 19:56

SM fortsatte idag utan mig som publik eftersom jag varit på valpträff i Ramnäs (i Västeråstrakten). Resultaten blev: Lillemor kom trea, en tusendels poäng efter tvåan, Jouko kom sexa och Gunilla på trettonde plats. Anette från Hammarö kom som nummer 14. Grattis mina vänner! Tre ekipage från samma klubb i finalen!!!

     Här har det visst varit fint väder idag, men i Västmanland har det spöregnat, väldigt tråkigt väder att ha en valpträff i. Det var inte uppehåll en sekund. I alla fall så kom sex av de sju valparna och de var givetvis fulla av energi och glädje. På nedersta bilden här nedan ser vi Morris, Daffy, Mira, Maya, My, Minna och mamma Jazza. (Hoppas det blev rätt). Saknas gör Molly och Mito.

 
ANNONS
 
Madde och Svea

Madde och Svea

17 juni 2009 13:09

Halloj!
Jepp, vi kommer att gå ett ordinarie spår innan månaden är slut.
Träffade Ulle från Hammarö när vi gick spåret som du tydligen kände. Världen är liten ibland.
Trevlig midsommar och segla lugnt..
Kramar och nospussar från Madde och Svea

http://http:www.sveassida.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se