Direktlänk till inlägg 17 augusti 2009

Bilder

Av Lena - 17 augusti 2009 20:36

Har varit ganska lugnt ett tag. Skolan har börjat och vi har flyttat in till stan. Ännu en sommar till ända! Fast tränar gör vi så ofta vi kan, både här och på andra ställen. I tisdags var vi i Karlskoga o på torsdag ska vi till Karlstad o förhoppningsvis träffa Madde och Svea.

      För tillfället verkar det vara ganska lätt att komma med på högretävlingar och det finns ganska många. Jag stod ju som 4:e och sista reserv (till 6 ordinarie) i Arvika i lördags och kan man tänka sig. Jag kom med, men tackade nej. Kände mig inte riktigt redo för ny tävling och hade andra planer.

     Har lagt in två nya fotoalbum i Picasa och jag ska lägga in dem på hemsidan också nu när jag har min älskade stora dator igen. Vi har bara kört bärbart i sommar.

     http://picasaweb.google.se/daffydin/DaffyOchJazzavalpar2009#. Här finns bilder på Daffys senaste valpkull som nu är 6 månader.

     http://picasaweb.google.se/daffydin/VarSommar09# Här finns blandade hundbilder från våren och sommaren. See you!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se