Direktlänk till inlägg 20 mars 2010

Äntligen plusgrader

Av Lena - 20 mars 2010 13:58

Äntligen visar termometern sig på rätt sida nollstrecket även på nätterna, fast det tog tid. Snön försvinner så sakteliga, men det kunde gå fortare. I skogen händer det nog inte mycket, så att kunna spåra lär nog dröja. Bloggen påminde mig om att förra året var premiärspåret den 16 mars. Vet ja när det blir i år, 16 maj, eller...? På gärdena går det nog snabbare, så kanske om några veckor...

     Problem nr 2 och 3 är uppletande och lydnadsträning. Börjar tröttna på uppletande på parkeringsplatser och framför allt lydnad. Då ska man helst ha en grusplan utan bilar och sådana har jag ont om. Det lär nog dröja innan det går att vara på appellplan igen. Tydligen går den inte att ploga eftersom det inte är någon tjäle under snön. Då skulle planen bli förstörd och det vore ju synd så vi får väl ta lite träningspaus nu.

     Håller på med intensiv planering inför lydnads-SM eftersom det är besiktning från SBK nästa helg. Vi har kört ekipage och tagit tid etc. så sista veckan har jag ritat lydnadsplaner för lördagen och söndagen, gjort tids-planeringar och gjort i ordning funktionärslistor. Men, det är ingenting mot vad Karlstingarna gör. Lydnadsdelen är en liten pyttedel av hela SMet. Men, kul ska det bli! Vi hörs!

    

 
ANNONS
 
Tina/Rosso

Tina/Rosso

24 mars 2010 09:48

Tror detta sm-et kommer bli kanon...
Vi kommer sitta på första parkett.

http://www.nellierosso.dinstudio.se

 
Ingen bild

madde och svea

25 mars 2010 16:50

Det är lika svårt här att hitta träningsställen. Blir på våran leriga grusväg, inte så kul. den är åtminstone mjuk.
Åker till Pia på en kurs i tävlingsspykologi i helgen (mycket nyttigt för mig)annars kunde vi kanske ha fått till ett träningspass.
Känns som det var evigheter sen vi sågs.
//Madde

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se