Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Skadad, men frisk igen

Av Lena - 17 augusti 2010 21:45

I lördags kväll var vi på en liten svamppromenad och hundarna var ju med och sprang som vanligt och vi märkte inget konstigt. Vi kom hem och såg på TV någon timme och när vi skulle lägga oss så var Dino halt och gick på tre ben. Ingen förbättring på söndag morgon. Han försökte stappla fram på tre ben, men låg mest stilla. Tog telefonkontakt med veterinär som tyckte vi kunde avvakta. Ingen förbättring söndag kväll och måndag morgon, så då kontaktade jag Djursjukhuset så vi fick komma dit. De röntgade och klämde och kände men hittade ingenting. Han fick Metacam och när han kvicknade till efter sederingen igår kväll så kunde han helt plötsligt gå på fyra ben igen! Härligt! Idag har han varit bra hela dagen. Han får i alla fall ta det lugnt ett par dagar nu.

     Stackars Svea har fått borelia, men är på bättringsvägen redan. Daffy hade också borelia när han var två år, men blev botad kvickt. Det var då jag började med fästinghaslband. Har glömt att berätta att Svea har blivit uppflyttad till lägre klass spår också. Vilka meriter hon börjar få den tjejen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gunilla & Kiwi

19 augusti 2010 10:52

Skönt att höra att ni är på bättringsvägen !

 
madde och svea

madde och svea

22 augusti 2010 11:30

Hej, skönt tt höra att Dino är bättre. Tänkte mjukstarta med lite lydnad i veckan. Har du lust att hänga på nån kväll? Jag kan komma ut till er.
//Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

 
madde och svea

madde och svea

23 augusti 2010 17:47

Hej
Tänkte komma ut i morgon (tisdag) hur har du det då? Om inte det är ösregn och storm förstås. De har ju lovat mycket regn, men vi får se.
Genom Fb (dags att skaffa det nu va?) vet jag att Gunilla oxå vill med. Jag slutar klockan två och har inget för mig, så jag kan komma närsomhelst. Vilken tid passar er?
//Madde

http://www.sveassida.zoomin.se

 
Ingen bild

Gunilla & Kiwi

24 augusti 2010 07:50

Hej !
Har pratat med Madde genom FB, så vi ses väl vid 5-tiden idag om det inte blir allt för hemskt väder.
//Gunilla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se