Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Inställt rally och vinterförberedelser

Av Lena - 25 september 2010 15:52

Det är inte något bilrally jag pratar om utan Daffys rallylydnadstävling som är inställd. Verkligen synd för det hade varit trevligt att få prova på innan det blir officiellt. Men, vi kan väl träna in fler klasser över vintern. Tävlingen skulle ha varit i Karlstad den 2 okt samtlidigt som en lydnadstävling, så nu kan jag väl titta på lydnadstävlingen i stället eftersom många bekanta ska vara med. Det finns i och för sig jaktprov i Väse att titta på också. Dino är anmäld till tre elitspår i slutet av oktober och vår förhoppning är att vi kommer med på ett. Men, vid den tiden brukar det vara c:a 80 st anmälda till varje prov och vi brukar ju inte ha turen med oss.

     Vi befinner oss uppe i Sälen just nu eftersom det var dags att köra upp husvagnen för vinterns övningar. Vi kom iväg i god tid igår eftersom det var snövarning framåt kvällen. Det är inte helkul att hamna i snökaos med Saaben och 1800 kg släp. Då kan man lätt hålla sig för skratt. Men, vi klarade oss. När vi åkte hemifrån var det 16 grader varmt och soligt. När vi kom hit var det 2 grader, spöregn och halv storm. Det är den typen av väder vi brukar ha när vi kör upp vagnen. Igår eftermiddag skulle jag ta med grabbarna till "vår" skog tvärs över vägen och vad hade hänt? Jo, där hade de byggt flera nya vägar och planerat in tomter rätt över skid- och skoterspår. I vår skog!!!

      Ett stort grattis till Daffys dotter Vassruggens Unja Seljabrekka "Nessie" som kom trea på Räddningshunds-SM förra helgen. En annan Vassruggehund vann. Tomthult's Dina on Fire har blivit gödkänd i anlagsklass viltspår. Grattis!


Grabbarna slappar i vagnen efter en stärkande skogspromenad med uppletande. Dinos favvoplats är juist bordet.

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Madde

28 september 2010 06:23

hej,
En Dafffy valp till har visat framfötterna. Läste på FB att Gaijus har tagit ett förstapris i lydnadsklass 1 183p. Du skulle allt ha FB!!!
NU är löpet avklarat, så nu kan vi träffas igen.
Ha det bra /Madde

 
what is essay

what is essay

Lördag 6 jan 17:15

Through this post, I know that your good knowledge in playing with all the pieces was very helpful.

http://awriter.org/what-is-an-essay

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se