Direktlänk till inlägg 20 mars 2011

Vår???

Av Lena - 20 mars 2011 13:40

  

Ja nog har man fått vårkänslor de här senaste dagarna alltid. Underbart väder, under dagtid i alla fall. Nätterna är väl onödigt kalla. Får se om det går att spåra om någon vecka, eller om vintern tar omtag igen... Onödigt med snön som kom natt till fredag. För två år sen hade vi premiärspår den 16 mars. Får se när det blir i år.

     Har nyss varit ute en sväng vid min parkering och det var jättefint där. Det vassa gruset var borta och det fanns fortfarande snö att göra inkallning och kryp på. Framåtsändandet med Dino går bäst på asfalt eftersom han inte älskar att springa på den. Det var länge sedan framåtsändandet gick så bra som idag. Ska nog fortsätta träna det på asfalt. Tempot är lagom och det blir inte alltför många stopp. Det nyavverkade skogsområdet var ännu bättre nu så det blev uppletande för Dino och dummysök för Daffy. Daffy fick också lite rallylydnad och några dirigeringar. Mycket bus blev det givetvis också. Känns bra att grabbarna får röra ordentligt på sig då och då trots all snö som fortfarande är kvar.

     Igår var jag på domarkonferens i Forshaga och det är ju alltid trevligt. De hade plogad plan där! Jag blir så avundsjuk, men den var ju isig förstås. Vi sysslade med  lite praktisk lydnadsbedömning och en massa diskussioner. För övrigt har det inte hänt mycket. Vi hörs!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anne-Lie, Jack och Micka

24 mars 2011 11:06

Hej!
Kul att ni kommer i morrn! Då ses vi! Jack är lite bättre, men han blir ju så påverkad av att jag går omkring och stirrar på honom dagarna i ända...
Kram!
Anne-Lie, Jack och Micka

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se