Direktlänk till inlägg 9 april 2011

Husbilspremiär

Av Lena - 9 april 2011 18:49

                 

                I fängelse?

Igår och idag blev det premiär med husbilen för hundarna. Vi själva gjorde ju vår premiär under hemresan från Tyskland för nästan två månader sedan. Helgens resa gick bara till Sunne för Camilla fyllde 20 år.

     Grabbarna har ett kungligt utrymme bak i bilen och där trivdes de bra när de väl förstod att det var en bil. Det är ju inte alltid så lätt att vara hund heller med alla nymodigheter! som matte och husse hittar på! Idag fick de flera härliga promenader innan vi åkte hem.

     Har varit ute på klubben ett par gånger i veckan som gått och planen börjar bli riktigt skaplig. På sina ställen är den helt OK. Har inte blivit något spår ännu, eftersom det har varit så mycket snö kvar i skogen, men det tar hårt på den nu, så i morgon kanske det blir något. Min spårkondition är inte den bästa den här tiden på året. Vi hörs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se