Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011

SBK-Tävling

Av Lena - 16 oktober 2011 16:41

SBK-Tävling som SKBs nya system för tävlingar heter är ganska fantastiskt. Igår var Maggan och Helena i Eskilstuna o tävlade Rallylydnad och jag hade resultaten snabbare än de hade. När Maggan hade gått SMSade jag henne resultatet, men Helenas tog lite längre tid. Det gäller ju givetvis att arrangören lägger ut resultaten snabbt. Det här systemet gäller i år för agility och rally, men nästa år blir det även för bruks och lydnad. Helt suveränt!

     Jag tyckte det var superkrångligt när jag skulle anmäla tävlingar i somras, men då förstod jag ju inte vad det var över huvudtaget. Jag var mest sur på att jag inte kunde anmäla på vanligt vis. Först registrerar man sig och sedan gör man en liten sida om sin hund eller två sidor om man tävlar med två hundar och därefter är det fritt fram att anmäla och man kan betala med kort. Om man betalar med kort behöver man inte betala hos varje arrangör, utan i en klumpsumma. Man kan ju använda ett bensinkort om man inte vill använda sitt bankkort.

     Alla tävlingar för 2012 ligger redan ute på SBK-tävling snyggt och prydigt i varsin låda under fliken Tävling. När man väl lyckats anmäla en tävling är startlistan synlig för alla, så man ser hela tiden vilka som anmält sig och varje hund är klickbar, så man kan se vad det är för jycke samt hundens resultat. Och sist men inte minst så kommer resultaten ut meddetsamma och inte en månad senare som det är ibland. Facebook går väl förmodligen snabbare, men... Adresen till SBK-Tävling är http://sbktavling.se//

     Nog om SBK. I vilket fall som helst så gjorde både Maggan och Helena fina tävlingar igår, så nu är även de uppflyttade till Fortättningsklass. GRATTIS!Toppenbra, för då är vi i samma klass. Daffy och jag har ju även tittat lite på Avancerad klass för där ska hunden gå en del på "fel sida". Inte helt lätt för en gammal lydnadshund. Men, precis som jag misstänkte så tycker Daffy det är superkul, lite för roligt t.o.m Det blir väldigt mycket bus. Han vet inte själv om att han är 8,5 år.

     Det blev ingen Rallylydnadtävling i Karlstad, men däremot så blir det ett Working Test om några veckor, också i Karlstad. Hösten är här och det känns som om man vill gå i ide. Vi hörs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se