Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

Snart några dagars ledigt

Av Lena - 30 oktober 2011 15:42

Nu påbörjar vi vecka 44 och då brukar jag ju ha lite ledigt, fast den här gången blir det bara 3 dagar, onsdag-fredag. Men man får väl vara tacksam för det lilla. Trots att det råder "värmebölja" för årstiden så är det inte speciellt härligt utomhus, inte idag i alla fall. Nu tar det väl snart slut på skogsaktiviteterna i veckorna också eftersom det börjar bli för mörkt i och med vintertiden och på helgerna jagar de. Men det brukar lösa sig. Skönt med tillgången till en inomhuslokal i alla fall. I slutet av veckan ska vi träffa Madde, Svea och Nilla för lydnad och apportering. Vet ja om de är sugna på inomhusträning, eller om de föredrar en blöt plan?

     På lördag hade jag ju anmält till ett Working Test i Karlstad men vi blev bortlottade!!!! De kan bara ta 50 ekipage. Vi står i och för sig med på en reservlista, så det är väl inte helt kört än. Det dök också upp en ny Rallylydnadstävling häromdagen i Fagersta (15,7mil) i början av december och det lät ju klart intressant. Visserligen är det i ridhus och där har vi inte tränat på ett par år, men jag har inget minne av att det var problem då. Jag tror att hundflickor luktar godare än hästskit.

     Här hemma har vi börjar riva ur badrummen (ett i taget) för kakling, så numera har jag badkar inne på mitt arbetsrum ifall jag skulle bli badsugen. Vi brukar ju ha lite upprustningarbeten på hösten.

     Daffy och Dino tycker absolut att vi ska börja med Freestyle, men det tycker inte jag, för de klarar ju av att dansa jättebra utan mig eller vad tycker Ni?


http://fuldans.se/?v=tftrtouedq - Dino

 
 
go launcher

go launcher

6 oktober 2016 10:20

You need to have time to take care of the active. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you.
http://clashroyalegame.org/

http://go-launcher.net

 
Ingen bild

cattrangg

6 oktober 2016 10:22

Nice to be visiting your blog again, it has been months for me. Well this article that i've been waited for so long. I need this article to complete my assignment in the college, and it has same topic with your article. Thanks, great share.
http://subwaysurf.com.br/
http://drdriving.com.br/
http://tanktroublepage.com/
http://dream-league-soccer.com/
http://banana-kong.com/

 
Ingen bild

ngocanh

14 oktober 2016 09:27

I think there are many people like and visit it regularly, including me.I actually appreciate your own position and I will be sure to come back here.
http://lucky-patcher.org/
http://wingsioplay.net/
http://geometrydashfree.net/
http://launcherapp.net/
http://temple-run-2.net/
http://sonic-dash.net/
http://minecraft2.com.br/

 
Ingen bild

trinhhang

23 november 2016 03:19

In your article, points caught my attention the most is how your prose, to give me a deep impression. Wish you would write more. good luck!
http://www.baixar-facebook-gratis.com/
http://www.baixar-whatsapp.com.br/
http://returnman3game.net/
http://subwaysurfers.co/
http://holalauncher.org/
http://pokemongogame.net/
http://minecraft2.com.br/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Ovido - Quiz & Flashcards