Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Strålande sol och snöstorm

Av Lena - 14 februari 2012 19:34

Ja, nog har vi varierande väder alltid. Idag började dagen med ett vackert snötäcke, några grader kallt och en sol som kikade fram en stund. Glada i hågen åkte vi ut till klubben på eftermiddagen och redan då hade det börjat blåsa. Vi byggde en rallybana på parkeringen eftersom det var för mycket snö på plan och vi hann väl inte mycket mer än börja förrän snön kom. Vi såg knappt skyltarna till slut. Nej, på torsdag får det bli Topnotchlokalen i stället. Varför ska vi vara ute när vi har så fina inomhuslokaler? Man blir ju lite bortkämd med att träna inomhus för det är ju ganska behagligt.

     Har faktiskt tränat ganska flitigt de senaste veckorna, 3-4 gånger på lite olika ställen: Topnotch, klubben, "min parkering" etc. Det har ju gått att träna utomhus hela vintern ända fram till nu, så man ska inte klaga. Gunilla och lilla Diwa har varit med flera gånger också. De är verkligen på G.

     Har fått tillbaka mina underbara fredagar igen. Slutade klockan 4 hela hösten och det var vidrigt. Det har jag aldrig gjort under hela min lärarkarriär. Men det gick att lägga om schemat lite så vi hinner med fredagsaktiviteterna igen, d.v.s hundträning, hundpromenad, fika med hundsnack etc.

     På söndag går anmälan till Fagersta ut, så då kanske man får veta om vi får komma dit eller ej. Än så länge ser det ljust ut. Maggan och Helena har också anmält. Återkommer med rapport. Ha det bra i snöyran!

    

 
ANNONS
 
Showbox App Download

Showbox App Download

Tisdag 2 jan 05:45

Showbox application is one of the coolest and the awesome app which has been released for the merely all the operating system in the past few months

http://showboxapka.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se