Direktlänk till inlägg 4 april 2012

Grattis på födelsedagen lille "Svarten"!

Av Lena - 4 april 2012 07:00

 

Tänk att Du snart har varit hos oss i 7 år. Visst går tiden fort, alltför fort när det gäller hundar! Du som är lillen i familjen, Dino, du börjar ju snart bli "vuxen", men full i bus i alla fall. Full i bus och mycket spring i benen!

     Du kommer att få en riktig present i kväll som du inte vet om än. Din "riktiga" matte kommer nämligen hem från Finland i ett par dagar. Det blir en present det! Även om du gillar mig så går inget upp mot matte Camilla. Det blir visst lite godsaker också!

     För övrigt så tränar vi ett par gånger i veckan och är ute i skogen en hel del. Allt är ju lättare nu när det är ljust på kvällarna även om det inte är så varmt längre som det var i förra veckan.  Vi har en härlig tid framför oss nu. Det blir en sista fjällresa till Sälen över påsk innan husbilen får ta över. Det har blivit kallt däruppe igen också, så vi får väl se hur snön har klarat sig. vi hörs!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lillemor

5 april 2012 00:23

Grattis till den lilla svarta! Ja åren går.... Glad Påsk från oss

 
Chromecast setup

Chromecast setup

13 december 2017 05:56

Chromecast Ultra is truly for the clients who have a 4K TV

http://creditprofilenumbers.com/setup-chromecast-a

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se