Direktlänk till inlägg 10 april 2012

Slut på påsken

Av Lena - 10 april 2012 11:12

Ett litet axplock från påsken. Grabbarna stöder Svenska skidlandslaget med Kexchokladhalsdukar (mot sin vilja). Millan har fyllt 21 år och ordnade världens finaste tårta i form av en flygel. Den var inte billig, men ett riktigt konstverk. Det är en tjej i Ölme som gör dem. Det kändes skamligt att äta den.

 


     Vi är i Sälen sedan i fredags och räknade nog med att fira påsk här och sedan ta vagnen med hem. Men, här har vintern tagit omtag med full snöstorm ute just nu och någon decimeter nysnö, så nu blir det inte lätt att få loss vagnen. Det var skapligt väder över påsken i alla fall, fast inte som det var på sportlovet med strålande sol och 7 grader varmt varje dag. Har inte blivit mycket till träning men mycket promenerande, så grabbarna är nöjda i alla fall. Jag är ju ledig den här veckan, men jag hoppas jag får tillbringa slutet av den hemma i alla fall. Vi hörs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se