Direktlänk till inlägg 23 april 2012

Husbilspremiär

Av Lena - 23 april 2012 11:23

 

Här står grabbarna och spanar efter tranor och svanar vid Hornborgasjön.


Det är väl dags att efterlysa våren igen. Vi vill ha tillbaka det där fina vädret vi hade för några veckor sedan! Har "sjösatt" husbilen och i helgen var vi i Skövdeområdet och hälsade på Camilla o Fredrik. På lördagen var det skapligt väder, men knappast igår. I lördags var vi vid ett stort shoppingcenter i Skövde och sedan åkte vi till Hornborgasjön och lyckades faktiskt se en del tranor på håll. De är ju jättestora, men verkar lite skygga. Svanar fanns det däremot gott om.

     Vi tillbringade natten på Mössebergs Camping i Falköping och igår blev det besök på Falbygdens Ost. Inga problem att få med mig dit, ostälskare som jag är. Vi handlade en del och åt en ostbuffé till lunch, vilket inte alls var dumt. När helgen var slut konstaterade vi att vi nog vill ha betydligt varmare nästa gång vi ska ut. Det blir så småttoch trångt när man inte kan ha dörren öppen när vi står still.

     På lördag blir det årets första dömning, nämligen lägre-högre spår här hemma. Det är alltid kul att döma spårtävlingar. Den 12 maj ska vi ha vår första rallylydnadstävling på hemmaplan, visserligen inofficiell, men ändå. I skrivande stund har vi 37 anmälda och det återstår c:a 1 vecka av anmälningstiden. Till hösten ska vi försöka oss på en officiell tävling. Ha det bra! Vi hörs!

    

 
ANNONS
 
VRoot apk

VRoot apk

Måndag 25 sept 08:39

VRoot is a rooting software which is mainly supported by Android smartphones

http://rootmasterapks.com/vroot-apk-download-andr

 
Mobdro for pc

Mobdro for pc

Tisdag 14 nov 11:06

Mobdro for iOS/iPad/iPhone isn’t promptly accessible for your apparatuses

http://www.islanddentalassociates.com/mobdro-for-p

 
Chromecast extension

Chromecast extension

Onsdag 22 nov 05:36

is as dongle and can be very popular as it comes in different distinctive hues

http://bimfreelance.com/chromecast-apps-extension

 
Safari for Windows

Safari for Windows

Fredag 24 nov 05:20

Safari is known to be an amazing program essentially for its speed and the simplicity with which it can be utilized

http://https://unchainednewyork.org/2014/03/25/safari-for

 
Safari for Windows

Safari for Windows

Fredag 24 nov 05:21

good article for readers

http://unchainednewyork.org/2014/03/25/safari-for

 
192.168.1.1 DLink Login

192.168.1.1 DLink Login

Fredag 24 nov 10:44

192.168.1.1 · admin. Many ADSL modems or wireless routers use 192.168.1.1 as their IP address

http://www.coastscapes.org/maintenance-solutions-t

 
iCloud Login

iCloud Login

Torsdag 30 nov 05:42

iCloud Login: Steps to iCloud Sign in Account, iCloud Sign up, and Forgot iCloud Password

http://cdktzj.16mb.com/icloud-login-sign-in.html

 
Microsoft Edge Browser for Mac

Microsoft Edge Browser for Mac

Lördag 9 dec 12:24

Much like its Windows 10 partner, Edge Browser for Mac fuses highlights like Favorites, Reading List, New Tab Page, and Reading View, the last of which expels the messiness and leaves pictures and the content to represent themselves.

http://peaceontario.com/microsoft-edge-browser-on-mac

 
IMO for PC

IMO for PC

Måndag 11 dec 08:03

IMO is one of the most popular communication app or free video calls and chats App

http://puglia.italiadeivalori.it/2014/06/26/imo-fo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se