Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Ute på lillsemester i kylan

Av Lena - 17 maj 2012 18:26

 

Grabbarna i Åmål vid Vänerns strand för en timme sedan.


Det var länge sedan jag skrev något här i bloggen och det är väl kanske inte så konstigt eftersom det är helt "ute" att blogga och bara Facebook som gäller. Varje människa är ju unik och jag är väl unik på så sätt att jag inte är med i Facebook. Visserligen har jag varit inne och tittat i röran som råder där och är inte alls intresserad av vad folk gör just nu och om jag gillar det eller ej. Jag försöker mig på att blogga ett tag till i alla fall och ska nu göra lite uppdateringar sen sist.

     Just nu är vi ute på en fyradagars weekend med husbilen och om jag ska vara ärlig så kunde vädret vara bättre. Det är ju för kallt att sitta utomhus och då blir det väldigt trångt och instängt. Vi lyckas i alla fall att ha dörren öppen, så dogsen kan vara ute. Vi gör ett varv medsols runt Vänern i år igen och natten som gick tillbringade vi på en fin ställplats vid Kinnekulle, fast givetvis vid Vänern och i morgon blir det Ekenäs på Värmlandsnäs sydspets och på lördag blir det besök hos min arbetskompis Marie i Säffle.

     Förra lördagen hade vi vår inofficiella rallylydnadstävling med inte mindre än 55 ekipage. Allt gick jättebra och folk var nöjda. Jag skötte sekretariatet med SBK-tävling och lyckades få ut resultaten direkt, vilket givetvis gör att jag känner mig jättestolt. Grattis till Lena och Kurtan som gick och vann eftermiddagstävlingen! Kul! På eftermiddagen åkte vi till Ånnaboda med husbilen. Fint, men svinkallt! Fin promme runt Ånnabodasjön!

     Helgen före det var vi i Degerfors, även där med husbilen för jag dömde dvärgschnauzrarnas lydnad. Fick även den stora äran att döma rallylydnad, men det var för både första och sista gången. All koncentration gick åt till att komma ihåg vilket nummer momentet hade vilket inte kändes speciellt kul och som lydnadsdomare är jag inte lämplig att döma rally där man tittar på helt andra saker. 

     Nästa helg blir det hund igen med lydnads- och brukslagtävling på vår klubb. På lördagen ska jag vara tävlingsledare och på söndagen dömer jag. Vi hörs!

 
ANNONS
 
charlottaas

charlottaas

17 maj 2012 20:58

Jättefin blogg! :D
Titta gärna in min också, www.charlottaas.bloggplatsen.se

http://charlottaas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Elsa och Magnum

19 maj 2012 07:33

Hejsan. Vi var i Lidköping med husbilen sedan åkte vi till Spiken,första natten var vi själva,andra natten 12 bilar,tredje natten 25 husbilar då såg vi inte Vänern längre så då åkte vi hem.

 
Mobdro for pc

Mobdro for pc

Fredag 12 jan 11:37

Mobdro for pc Mobdro For windows is an amazing application that provides free video streaming services

http://mobdropcwindows.co

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se