Direktlänk till inlägg 31 maj 2012

Snygg va!!!!

Av Lena - 31 maj 2012 15:20

 

Här är min och grabbarnas nya bil, en Hyundai i30 kombi. Fick den i måndags och nu har den gått 8 mil. Det känns så underbart med en sprillans ny bil (inte i plånboken förstås). Tyvärr är den inte hundsäkrad ännu, för hundgallret var restnoterat och en bilhandlare kan ju knappast förstå hur viktigt det är. Jag använder ju inte bur, utan har grindar och galler i stället. Det blir rymligare så. Chevan finns kvar i familjen eftersom Millan tagit hand om vårdnaden av den.

     Förra helgen blev helt i hundens tecken, fast tyvärr inte för mina hundar. Vi hade nämligen DM för lydnads- och brukslydnadslag i lördags och söndags på vår klubb, en väldigt trevlig tillställning,  fast varmt, varmt, varmt... Men eftersom det inte var så många lag så gick det relativt snabbt. I lördags var jag TL för några lydnadsmoment och i söndags dömde jag några brukslydnadsmoment, bl.a framåtsändande, som jag alltså älskar att döma, men avskyr att träna in (i synnerhet med Dino). Lydnadslagtävlingen vanns av Hammarö BK och brukslagen av Karlskoga BK. Grattis!

     Vi avslutade långhelgen för snart två veckor sedan med att besöka min arbetskompis Marie utanför Säffle och där blev det ett riktigt hundliv med Brizzie labrador, Nellie boxer samt mina två. Här är några bilder på kvartetten:

   

På lördag ska jag och Daffy visa Rallylydnad på en aktivitet som Golden Retrieverklubben har på Karlstad BK. Hoppas han kan sköta sig. Ha det bra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se