Direktlänk till inlägg 6 augusti 2012

Mästarklass nästa

Av Lena - 6 augusti 2012 13:02

 

För exakt ett år sedan startade Daffy sin första nybörjartävling och nu är han uppflyttad till Mästarklass (klass 4). Han har gått klockrent min älskade Daffeputt! Inte ett enda resultat under 70p (godkändnivå)  och flera över 90p. De flesta poängavdrag har jag stått för, men igår när han gjorde sin tredje Avanceradetävling tror jag faktiskt det var han som stod för poängavdragen. Tror säger jag, för man får ju bara -10p utan motivering. I alla fall så var vi på Fagersta Kennelklubb och han skrapade ihop 77p med två 10poängsavdrag som jag inte riktigt vet varför. Det räckte i alla fall och han är därmed uppflyttad till Mästarklass. Han kom 6:a av 18.

     Det blir en hel del jobb inför nästa klass med 13 nya moment som vi ännu inte har börjat träna på för det är så mycket vändningar och snurrar åt olika håll, så jag har varit rädd för att blanda ihop dem med avancerade momenten, men idag ska vi börja träna på dem.

     Vi var på helgutflykt med husbilen, så fredagskvällen och lördagsförmiddagen tillbringade vi i Nora för att sedan åka och hälsa på Lena på Kennel Wood and Water i Ramnäs och där fick vi ju träffa Daffys underbara dotter Mira som bara blir sötare och sötare och duktigare och duktigare. På lördagseftermiddagen åkte vi till Fagersta kennelklubb där vi hittade den mest fantastiska ställplatsen, en jättestor gräsmatta framför en stor, bandvänlig sjö. Tänk så mycket vackra ställen det finns i Sverige!

     Ha det bra! Vi hörs!

 
ANNONS
 
Madde, Svea och Nilla

Madde, Svea och Nilla

6 augusti 2012 15:47

Underbara Daffy, stort grattis ni är ju suveräna.
Kram

http://Www.sveanilla.wordpress.se

 
IMO for PC

IMO for PC

Lördag 6 jan 05:35

IMO PC is prominent on the grounds that you can make High-Definition brings over cell phone

http://www.affordable-websites.net/uncategorized/i

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se