Direktlänk till inlägg 19 augusti 2012

Utklassning

Av Lena - 19 augusti 2012 19:33

Ja, så kändes det nästan efter gårdagens rallytävling i Tibro. Min duktiga Daffyputt vann och skrapade ihop 93p av 100 möjliga och tvåan hade 61p. Äntligen fick han kredit för sina kvaliteter och inte massa 10-poängsavdrag som jag inte ens vet varför. I Tibro var det en svår bana, den svåraste vi haft på tävling, men en mycket bra domare som dömer efter reglerna. Daffy tycker de svårare banorna är en större utmaning!!! Nu är det färdigtävlat i Avancerad klass. Jag hade ju redan anmält den här tävlingen så jag tog den för att vi kunde hälsa på Millan och Fredrik i Skövde. Hade även anmält Karlstad nästa helg, men den avstår jag och i stället åker vi med Gunilla och Micke och kollar på Bruks-SM i Skara. Så här ser resultaten ut på SBK-tävling. Daffy och fyra brudar, varav en löptik.

1.Lena BackmanVassruggens Nattur HåbrokKristinehamn BHK93.00KvalificerandeGolden retrieverEye 
2.Margareta JakobssonBm Galaxy Av NangijalaMullsjö BK61.00 GroenendaelEye 
3.Ellen-Elisabeth LundCremecastle Hilda ZonettVara-Grästorp BHK57.00 Golden retrieverEye 
4.Grethe BlindheimLotta Des Champs Du TrefleMullsjö BK55.00 GroenendaelEye 
 Chatrine StrandliBellaÖrebro hundsällskap BK0.0, Underkänd DobermannEye 

                        


                     Domare Hildur Persdotter tar hand om Daffy vid prisutdelningen medan jag väljer pris.


Förra helgen hade vi storfrämmande på klubben av Daffys dotter Unni som tävlade Elitlydnad. Jag har inte träffat henne tidigare. Hon är från Daffys första kull med Joy. Viken otroligt duktig lydnadshund! Tyvärr missade hon något moment då, men ryktet säger att nu i helgen har hon klämt till med 296p. Jättekul! Ett stort grattis till Unni och christer!

Här är en bild på Unni och Daffy och en bara på Unni.

   


 
ANNONS
 
Agneta

Agneta

23 augusti 2012 11:35

Wow, vad ni är duktiga! STORT GRATTIS till finfina resultat...

http://www.goldenkim.se

 
192.168.0.1 Router Login

192.168.0.1 Router Login

29 november 2017 10:56

192.168.0.1 is the management ip address of some wireless router,it is the default ip address for all kinds

http://https://genomediscovery.org/2013/11/192-168-0-1-ad

 
Best electric kettles 2017

Best electric kettles 2017

28 december 2017 06:51

Best Electric Kettles 2017 It is recommended that you read this review before purchasing this product

http://www.lamorindabaseball.org/2013/03/best-elec

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se