Direktlänk till inlägg 18 september 2012

SM gånger två

Av Lena - 18 september 2012 19:55
Länge sedan sist, men inte har det varit någon brist på händelser inte. Har varit iväg på två SM sedan jag skrev sist.  Gunilla, Micke och vovvarna också. Nu i helgen var vi på Ralllylydnads- och Tjänstehunds-SM i Tånga Hed, Vårgårda och SM för räddningshundarna slutade så här: Daffys dotter Nessie gick och tog guldet. Vilket ekipage! Farmor är såååå stolt. Nessie är från Daffys första kull med Joy.  

Jag fick även äran att träffa Daffys son Gaijus, snyggingen. En kopia av Daffy både till sätt och utseende. Gaijus kom sjua bland räddningshundarna.

 

Som om inte detta var nog till släktkalas så fanns även ett barnbarn på plats, nämligen lilla Wilda 6 månader. Här ser vi tre generationer: Nessie, lilla Wilda och morfar/pappa Daffy.

 

Allt detta var bonus, för det egentliga syftet var ju rallylydnaden och det första SMet. Sporten har ju bara varit officiell i drygt ett år. Det var kval på lördagen med 40 hundar och final på söndagen med 20 hundar. Det går ju i Mästarklass, alltså den klass Daffy är uppflyttad till och som vi håller på att träna för fullt. Det var mycket ojämn kvalité på ekipagen och vi hade definitivt inte kommit sist om i hade varit med. Men, många var riktigt bra. En del av dem har jag följt hos min instruktör som heter You Tube. Nedan ser vi en blid på lördagens bana och en Golden.

 

Nedan ser vi prispallen med Border Collien Lizzroys Roy och Caroline Svärd som guldmedaljörer. De gjorde ett felfritt lopp på söndagen. Har sett dem på You Tube och de är superduktiga.

 

Vårt husbilsläger. Det blir mörkt när kvällen kommer.

 

För tre veckor sedan var vi i Skara och tittade på Bruks-SM. Tyvärr var det 2,5km att gå mellan campingen och Axevalla travbana, men vi knatade iväg. Hade underbart väder på fredag och lördag, men regn på söndagen. På lördagen blev det inte mycket tittat på hundar, men däremot på söndagen då lydnaden gick. Här har vi en blid från zigenarlägret.

Hösten är definitivt här och vi ligger i och tränar som vanligt. Jag dömer också mycket i september. Var i Munkfors förra helgen, ska döma appellen här hemma på lördag och Elitspår i Karlskoga på söndag och nästa helg blir det Elitspår i Kil. Ha det bra ! vi hörs!

 
ANNONS
 
make a woman squirt

make a woman squirt

15 december 2017 10:52

Good Article for readers

http://bleakworldcomics.com/?p=1283

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se