Direktlänk till inlägg 1 oktober 2012

Dino debuterar i trean

Av Lena - 1 oktober 2012 18:15

Har ju lovat Dino att han ska få tävla lite nu, så vad passade bättre än att efteranmäla till lydnadstävlingen i Mariestad igår. Om inte jag hade varit med och klantat mig så hade det gått ganska bra. Jag lyckades nämligen lägga honom UTANFÖR RUTAN UTAN ATT JAG SÅG DET. Han låg i framkanten och när jag närmade mig såg jag att han låg helt utanför. Hur korkad får man vara?  

     Å andra sidan så dummade sig Dino själv under fria följet. Han var okoncentrerad och mer intresserad av vad som hände på den andra planen så det blev det lägsta betyg vi någonsin haft, 5,5. Fria följet är det som verkligen har gått bra på sista tiden. Gunilla sa åt mig att alltid börja med högerfoten och då försvann tendensen att dra sig för långt fram. Och Maggan sa till mig att jag ska belöna från vänster och i och med det så försvann de sneda sitten. Men ack så illa det gick på tävling!

     Nu till det som gick betydligt bättre. 3 st 10:or: sittande i grupp, plats samt metallapportering, en 9:a på sättandet och helheten (domaren gillade honom trots allt), en 8:a på fjärren med ett dk och något lite framåt. 7:a på vittringen (tugg) samt inkallning med stå. Kommentaren är långt stå och det håller jag inte riktigt med om, men jag tror det var jag som var sen att säga stå vid markeringen, så han kanske hamnade långt från markeringen. 6,5 på hopp apport (tugg samt litet dk). Detta blev sammanlagt 218,5p. Inte mycket att skryta med, men vi kommer igen. Jag vet ju att han kan momenten. Daffy missade också sin första klass 3 tävling. Vi tar nya tag.

     Nu är mina domaruppdrag för hösten utförda också. Det blev 4 tävlngar i september. Var i Kil och dömde elitspår i lördags och planen var så blöt så det var nästan pinsamt. Jag tror att ett ekipage fick betyg på krypet. Inte kul! Vi höra!

     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se