Direktlänk till inlägg 26 oktober 2012

Dax igen

Av Lena - 26 oktober 2012 20:00

                                                


Åter igen dags för Daffy att ta över köksbestyren, fast inte förrän på söndag och det blir bara fyra dagar. Vet ännu inte vad han tänkt att servera husse och Dino. Matte ska nämligen åka till Rom på studieresa och kommer hem onsdag kväll. Är sedan ledig torsdag och fredag. Sedan blir det en ny resa i maj, till Le Havre i Frankrike, vilket jag som fransklärare ser fram emot. Fast då blir det med elever.

     Vi tränar för fullt i blötan och kylan. Fast den här veckan har vi varit i Hundcentrar två gånger med Carina o Micki och Gunilla o Diwann. Det är ruskigt behagligt att vara inomhus. Blir garanterat många gånger till där i höst och vinter. För övrigt tränar vi utomhus ett par gånger i veckan o idag var det faktiskt riktigt fint, men inte igår. Dino ska få en chans till i trean i november (och jag tränar på att se så hunden är i rutan). Har börjat belöna med baconost i tub och det är gott!!! Daffy tragglar på med Mästarklassmomenten och det går framåt. Tävling är inplanerad i februari, så vi har lite tid på oss.

     I lördags hade vi inofficiell rallylydnadstävling och officiell lydnadstävling på klubben och det regnade, regnade och så regnade det lite till. Tack o lov att man inte var med o tävlade! Jag skötte datorn till rallylydnaden, så jag fick vara inomhus större delen av tiden. Ha det bra!

 
ANNONS
 
term paper writing services

term paper writing services

5 juli 2016 10:21

Daffy's new kitchen clothes looks amazing! Unfortunately, I can visit Le Harve in France and maybe you share some media from this event. Indeed, your dog are popular and for me pleasure to think, that you will be indoor.

http://paperwriting-services.com

 
192.168.0.1 Admin

192.168.0.1 Admin

Fredag 5 jan 10:05

192.168.0.1 is the management ip address of some wireless router,it is the default ip address for all kinds of TP-link,D-Link and Netgear models

http://the-lust-list.co.uk/news/2014/01/29/192-168

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se