Direktlänk till inlägg 9 december 2012

Alla sätt är bra...

Av Lena - 9 december 2012 12:13

utom de dåliga... När det gäller hundträning får uppfinningsrikedomen vara stor. Vad sägs om det egna garaget? Jag har t.o.m lyckats ställa upp rallyskyltar och gå korta banor med Daffy. Det blir mycket vinklar, men det behöver han. Vad gäller rallyträningen kan jag göra det mesta på en liten yta. För Dinos del tränar vi dirigering för fullt. Det är ju det som är den stora förändringen mellan trean och elit. Han tar mina handtecken riktigt bra. Har kört både med godisskålar och apporter, fast bara med två apporter än så länge. Rutan får vi köra utomhus så det har vi inte gjort så mycket ännu.


Tänk att vi äntligen fått vinter! Det är så vackert ute så man blir tårögd. I kväll blir det träning på "min" parkering" igen, bara det inte blir för kallt. På klubben är det för mycket snö på plan. Det värsta med att träna på vintern är händerna, för det är svårt med belöningen med handskar, men det får gå ändå.

Är fortfarande i Hundcentrat en gång i veckan, men det är trångt. Här ser vi två av mina träningskompisar: "de rosa damerna", Gunilla o Carina med Diwann och Mickie. Vi tre ska åka till Hundmässan i Stockholm nästa lördag och jag hoppas verkligen att de har västarna på sig, så jag inte tappar bort dem. Ha det bra! 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

9 december 2012 22:20

Jag lovar att ha västen på mig:)

 
http://classyresumewriter.com/about_us

http://classyresumewriter.com/about_us

12 juli 2016 13:41

I am sure that you are great trainer. These dogs look very skilful and experienced. Thank you for amazing photos.

http://classyresumewriter.com/about_us

 
192.168.0.1 Admin Login

192.168.0.1 Admin Login

18 december 2017 11:04

192.168.0.1 Is generally utilized by Netgear and D-Link switches however the system deliver isnt conceded to the Netgear and D-Link organizations only, however other switch makes can utilize this same default address

http://www.kemasankopi.com/192-168-0-1-admin-login

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG! Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!! Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte ...

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se