Direktlänk till inlägg 16 december 2012

Hundmässan 2012

Av Lena - 16 december 2012 19:10Då har vi klarat av Hundmässan ännu en gång och vi ser redan fram emot nästa. Vi lämnade Cabby 04.20 igår morse och anlände till Älvsjömässan 07.15 Det var tidsrekord på 2 timmar och 55 minuter MED BUSS (26,5 mil). Hem tog det 10 minuter längre, men då var det både mer trafik och snöstorm!!! Det är Värmlands Kennelklubb som ordnar detta bekväma transportsätt för endast 300:- per person. Det är även hundar med på bussen, men de märkte man inte mycket av.

     I år fick Gunilla och jag sällskap av Carina också som fixade både kaffe och diverse godsaker. Som tur var hade de sina rosa Berra-västar på sig så jag lätt kunde hitta dem i trängseln som blev runt lunchtid. Mina vänner hade givetvis också rosa stolar med sig. Som tur är så syns inte min fula svarta på bilden. Här är det kaffedags.

      

Gunilla hade som vanligt bakat pepparkakor i form av Goldenhundar, men det blir väl slut med det nu eftersom hon lyckades få tag på ett mått i form av en Berger des Pyrenées ā face race, som Divans ras så vackert heter. Till pepparkakorna  serverades glögg och mögelost. Urläckert! Lunch åt vi på restaurangen och jag åt en fetaostsallad som var jättegod. Jag är ju ostgalen ifall det är någon som inte visste det!

       

       

Bilden härovanför visar min nya T-shirt. Visst är den häftig! En underbar kvalité för humana 250:- Det fanns hur många olika raser som helst. Ibland måste man bara få köpa något helt onödigt. Daffy såg inte ens att det var en hund på tröjan! För övrigt handlade jag mest nödvändiga saker, som t.ex 2 kg hundben, en SKK-tröja, 2 hundborstar, 3 st lick-stift (nyhet i stället för tubost), 3 mellanstora träapporter (de jag har är jättestora), Jag skulle ha haft en liten metallapport, men sådant fanns inte. I stället fanns det en uppsjö av hundleksaker, både stora och små. Hundkläder och tomtedräkter har minskat i antal. Det är underbart roligt att gå runt och titta.

     Vi hade våra stolar och grejor vid lydnaden som vi tittade på av och till. Som vanligt var det en långdragen historia. Jag tror inte den var klar förrän vid 5-snåret. Igår vann en Kelpie och idag vann Lillemor och Shikka. Jättegrattis! De var ju inte med och tävlade igår eftersom Kjell dömde. Vi hann även titta lite på gruppfinalerna innan vi åkte hem vid sextiden.

     En vecka kvar i skolan och sedan två veckors ledighet. Över jul kommer vi att göra något som vi aldrig har gjort förut. Vi kommer att åka till Sälen redan på lördag och vara borta i två veckor. Vi har ju alltid firat jul hemma förut. Tyvärr är det lite dåligt med snö i Sälen, men det kommer väl förhoppningsvis mer. Nu på tisdag blir sista träningen för i år på Hundcentrat. Vi hörs!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

17 december 2012 19:15

Och mer rosa blir det, du får se vad vi hittat på här näst.
I alla fall var det supertrevligt.

 
writing services

writing services

5 juli 2016 10:04

The Dogs fest makes me feel addiction to them).Baker gingerbread and your new T-Short obsessed the cutest animals. It's good, that Varmland Kennel Club organize such festivals.

http://writ-ing.services

 
happy new year 2018 Quotes

happy new year 2018 Quotes

14 december 2017 12:54

New Year Instagram inscriptions are likewise accessible to wishing another and prosperous New Year

http://harkandco.com/new-year-2018-instagram-image

 
Vidmate for iOS

Vidmate for iOS

26 december 2017 13:07

Mobdro is a well known application utilizing which we can watch motion pictures, TV shows, diversions, and a few different recordings for nothing

http://brightsparkskindergarten.com/mobdro-app-dow

 
Download Bluestacks for PC

Download Bluestacks for PC

Onsdag 3 jan 10:16

Wifikill Apk can execute Any associated gadget including workstation or cell phone

http://sherstyanik.nevinsk.ru/?p=1870

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se