Direktlänk till inlägg 4 januari 2013

God fortsättning

Av Lena - 4 januari 2013 12:02

på det nya året!!!

     Vi är fortfarande kvar i Sälen, men i morgon bär det av hemåt igen och då har vi varit här i två veckor, vilket är rekord. Vi har haft tur med vädret på så sätt att det inte varit för kallt. Det har t.o.m varit en del plusgrader, vilket ju inte passar så bra ihop med snö. Men, det är vitt och fint omkring oss och cirka 60 cm snö.

     Jar tränat en del med grabbarna. Jag har ju rätt mycket att träna nu med två "elithundar". En i Mästarklass i Rallylydnad och en i elit i vanlig lydnad. Vår träningsplan vid Väggen har kanske inte varit i toppskick men man får ju ta vad man har. Dino tränar hårt med elitrutan och apportdirigeringen och det går si så där. Just nu har han väldigt svårt att förstå att han ska till rutan efter pinnen. Han vill hellre leta efter en apport då. Situationen med pinnen är ju identisk, men det är bara att träna på. De här momenten tog tid för Daffy också. Han tycker det är jättekul i alla fall. Nästa helg har vi anmält oss till lydnadskurs hos Lillemor i hennes nya inomhushall. Det ska bli spännande! Jag föredrar egentligen kurser en gång i veckan några timmar, så man hinner träna emellan, men nu blir det så här. 

     Daffy har bara fått momentträning, inga banor. Det får bli en asfaltsbana på "min" parkering hemma på söndag i stället. Daffy ska ju tävla i början av februari. Vi har ju hela januari kvar i Hundcentrat också.

     Mina mål för 2013 har jag nästan redan beskrivit. Daffy i Mästarklass och Dino i Elitlydnad. Förhoppningsvis blir det några bra resultat också. Det är ju inga ungdomar jag ska tävla med. Daffy blir 10 i mars och Dino 8 i april. Ha det bra!

 
ANNONS
 
James G Herrera

James G Herrera

23 september 2016 07:55

Thank you for this blog post. It is really very interesting and I have enjoyed it a lot. Keep sharing such good posts to get more information regarding to this topic. I enjoyed your post. I will follow your blog to get more information.

http://essaysorigin.com

 
Happy new year 2018 Facebook Status

Happy new year 2018 Facebook Status

29 november 2017 08:04

New Year Wishes take your stunning words to your family, companions, relatives, partners, colleagues in short anybody you know

http://amazingczechs.com/new-year-quotes-2018-face

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se