Direktlänk till inlägg 27 januari 2013

Parkeringsträning

Av Lena - 27 januari 2013 16:52

 

Har varit på "min parkering" vid Gustavsvik och tränat både igår och idag. Det är ju väldigt fint underlag där nu och eftersom vi är totalt solo på hela parkeringen med tillhörande skog så kan ju grabbarna vara helt lösa också. De behövde det här så väl eftersom jag varit lite krasslig hela veckan.

     Det började igentligen veckan innan med en lätt förkylning som sedan övergick i mer och mer halsont och framför allt hosta. Det är ju inget ovanligt, men det brukar ju gå över. Fast inte den här gången. Nu i onsdags blev öronen satta innanför "lock" och då fick jag försöka få kontakt med en vårdcentral, vilket ju inte är lätt när man är nybörjare. Jag kom i alla fall fram och fick komma dit, men de hade lite roligt åt mig eftersom jag aldrig varit där tidigare. Är man lärare så är man immun mot det mesta och är man hundägare så får man mycket frisk luft och håller sig frisk. Jag fick lite medikamenter och sjukskrev mig i fredags, vilket jag heller aldirg gjort. Jag kan inte påstå att jag blivit något bättre, jo jag har fått mer krafter, men jag hostar och öronen är fortfarande "låsta".

     Igår hade jag gjort en Mästarbana åt Daffy som han gick två gånger och klarade alldeles utmärkt. Den innehöll en del klurigheter såsom inåtsnurr och utåtsnurr efter varandra. Igår tränade Dino FF och apportdirigering. funkar ibland, men framför allt så tvärstannar han på stå innan han tar fel! Idag blev det rutträning och rutan börjar så sakteliga få tillbaka sin dragningskraft. Vi tränade även zätat idag. Tydligen måste jag säga "stå" i stället för "stanna" för då går det bättre. Det momentet har vi ju inte haft sedan lydnadsklass 1. Jag ska inte ha bråttom med Dino. Vi ska leka, träna och inte skynda på, för då går han bäst. Just nu har Daffy prio ett som ska tävla om två veckor i Fagerstas nya fina inomhushall. Vi avslutade med ett uppletande.

 
ANNONS
 
Madde, Svea och Nilla

Madde, Svea och Nilla

27 januari 2013 19:40

Men stackare..hoppas sjukan vänder nu. Krya på dig kram.

http://Www.sveanilla.wordpress.com

 
Happy new year 2018 Gif Images

Happy new year 2018 Gif Images

4 december 2017 07:53

New Year brings you a peace filled life, warmth and togetherness in your family and much prosperity

http://happynewyear2018-wishes.angelfire.com

 
one punchman anime

one punchman anime

Torsdag 22 feb 13:15

One Punch Man is an ongoing Japanese SuperheroWebcomic series created by a well-known author using the pseudonym One

http://https://onepunchmananime.org

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se