Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

Första missen

Av Lena - 13 februari 2013 20:31Daffy missade kvalpoängen med 5p i Fagersta i söndags. Det var debuten i Mästarklass som slutade så illa.. Men, jag ska inte klaga för han har gjort 4 tävlingar i Nybörjarklass, 3 i Fortsättningsklass samt 4 i Avancerad klass, samtliga med kvalpoäng, så jag har ju bara väntat på att första missen skulle komma. Men vi satte nog något slags rekord i alla fall för vi fick -23p på ett och samma moment. Inte illa va! Momentet heter "sändande till kon" och jag ska alltså skicka honom till en kon ett par meter framför mig. Han stack iväg, men till nästa kon som var i nästa moment som var "8:ans frestelser" och jag hade vissa svårigheter att få tillbaka honom till rätt kon. Men det fick jag, fast 23 poäng fattigare.

     Längre fram slog han i ett hinder och blev av med 5p till. Sedan var det lite småpoäng som jag inte riktigt vet varför. Före banvandringen sa domaren att hon ville se glada hundar och nog fick hon det alltid. I vårt protokoll står det att jag borde nog dämpa honom lite!!!! Daffeputten fyller 10 år om några veckor.

Här är en bild på Fagersta BKs nya, fina inomhushall. Medlemmarna har byggt hallen själva och de har lånat pengar på banken. JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK!!!!

 

Jag åkte ju redan i lördags eftersom jag passade på att hälsa på Lena i Ramnäs. Det var dåligt väglag med en timmes snöstorm på ditvägen, men jag fortsatte i alla fall. Det är definitivt inte rätt årstid att tävla för på söndagen var det alldeles för kallt med hundar i bilen. De fick ju inte vara inne. Nu får vi vänta till april innan det blir något mer.

Här har vi Jazza, Mira och Lena som äter clementin.

 

Nu är det snart sportlov (v.9) och då åker vi ju som vanligt till Sälen. Ha det bra!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

15 februari 2013 20:28

Det är i alla fall gött att han är en glad och positiv hund.
Bättre lycka nästa gång.

 
Assignment writing service reviews

Assignment writing service reviews

30 september 2016 11:52

Certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information. Thanks for posting this.
Your blog is so interesting and very informative.

http://reviewsofessaycompanies.com

 
ammu

ammu

29 november 2017 17:15

thanks.

http://bit.ly/2i0XqZX

 
arni

arni

29 november 2017 17:15

Great approach.

http://bit.ly/2zOhY3o

 
amin

amin

29 november 2017 17:16

good one.

http://bit.ly/2AiXKvn

 
minia

minia

29 november 2017 17:16

thanks for sharing.

http://bit.ly/2Agzuwg

 
whatsappweb online

whatsappweb online

Onsdag 10 jan 12:59

whatsappweb online Want to Login WhatsApp Login Online? Check the complete guide for WhatsApp web

http://whatssappweb.org

 
bluewaffles

bluewaffles

Lördag 20 jan 12:23

bluewaffles is a mythical sexually transmitted disease that is believed to have sprouted out of the female genitalia

http://parijatham.pages10.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 4 april 2013 08:25


                               GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!     Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det prome...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se