Direktlänk till inlägg 4 april 2013

Dino 8 år

Av Lena - 4 april 2013 08:25

          


                    GRATTIS LILLA DINO PÅ DIN 8-ÅRSDAG!  

 

Ja, nog går tiden fort alltid, 8 år redan. För inte så länge sedan var du en liten svart busvalp och nu är du inte valp längre utan bara busig. Som vanligt blir det promenader och träning på födelsedagen.

     Vi är ju uppe i Sälen på påsklov och här är det fortfarande full vinter med kalla nätter, men helt fantastiska dagar. Vi har haft soligt sedan vi kom hit för en vecka sedan. Lite blåsigt ibland, men annars helt fantastiskt. Min träningsplan vid Väggen är i bättre skick nu är den varit tidigare i vinter. Tyvärr är det väl full vinter hemma också. Det där med våren lär visst dröja. Jag ska till Stockholm på tisdag i vårmånaden april, men det ska bli två grader varmt, så värkänslorna kommer att utebli.!!!!!

     Nu har vi två veckor kvar till vår första officiella rallylydnadstävling, så det blir en del jobb med det framöver. Vi har 120 anmälningar. Det finns ett skriande behov av tävlingar här i Värmland. Ha det bra! Vi hörs!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 13 december 2013 11:42

Jag ser att den här bloggen fortfarande har besökare och det är inte meningen. Sedan april har jag och grabbarna en ny hemsida med blogg som Ni hittar på  www.daffyodino.wordpress.com I och med att jag lade ner den gamla hemsidan så tänkte jag inte p...

Av Lena - 21 april 2013 07:38

Tävlade Rally med Daffy igår på hemmaplan och det blev inget lysande resultat, men han klarade sig. Som vanligt numera så fick jag 10-poängsavdrag som jag inte vet orsaken till. Det ena var på "tre steg bakåt" med hunden på höger sida där det står at...

Av Lena - 21 mars 2013 11:40

Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Den finns inte här i närheten i alla fall. Svinkallt på nätterna, kallt på dagarna och till helgen ska det visst bli kallare... Den lilla snö vi har (c:a 15cm på appellplan) blir vi tydligen inte av med. Inge...

Av Lena - 13 mars 2013 06:30


GRATTIS PÅ 10-ÅRSDAGEN ÄLSKADE DAFFY!!!!!     Lite grå har du blivit, men för övrigt helfräsch! Du är lika pigg, glad och full i bus som du alltid har varit. Hoppas du får en bra födelsedag! / Matte   ...

Av Lena - 27 februari 2013 17:04

Halva sportlovet är till ända och det är väl sällan man har haft sådant väder. Strålande sol, vindstilla, utmärkt snö och plusgrader på dagen. Vad kan man mer begära? Grabbarna är också nöjda med många promenader och träning. Har suttit ett antal tim...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se